Regn och rusk

Det sämsta med våren är ju regnet! Men imorgon när jag vaknar hoppas jag på att denna snö ska ha regnat bort.

förkylningen slår till igen

 
Har bröjat blir förkyld och mina lymfkörtlar har svällt upp igen och gör att mitt nack/käk problem tregångras. Har så ont att jag bara vill ligga och gråta. Men ska till sjukgymnast idag så smärtan borde vara över imoron! tagga det!!!!!!!
 

Var snäll och ät inte muggen

Fikat och "pluggat" på stan idag med Lisa och Fanny! mysigt jaoo! måste ta tagg i mitt pluggande men det går ej!!! HATAR SKOLAN JUST NU! DEN FÖRSTÖR MITT LOV!

 
 

breakfast at tiffany's

 
Igår stötte jag på denna mannen på stan och fick lust att se en riktig gammal klassiker. Så jag slog på Breakfast at Tiffany´s när jag kom hem och avundases glamoren folket levde i förr i tiden. Skulle vilja vara den människa jag är idag men leva på den tiden. Men det skulle inte gå, för om jag föddes då skulle jag bli presis lika överdrivet dramatisk som alla i filmerna är. Tror jag, nu ska jag till staon och träffa upp Lisa och Fanny för att plugga. Önska mig lycka till med det, jag lär verkligen behöva det!

Mitten av lovet

 
 
Det är tisdag och än så länge har jag underhållit mig själv under lovet, idag var jag hos Klara och fikade. Solen har skinit hela dagen och det känns äntligen som om det är vår. Har dock kännt så i någon månad nu men folk börjar äntligen hålla med mig. Det bästa som hänt idag: Ätit mango! MUMS!! :)

RSS 2.0