Handen i fickan fast jag bryr mig

 
Första veckan är klar och min kropp är helt utmattad! Föreställ er att ha sommarlov från juni till oktober och sen hoppa in i ett liv där du förväntas vara i toppform och dansa och prestera ditt bästa tre timmar om dagen. Låt oss säga att de första dagarna gick inte som jag ville att de skulle gå. Men nu börjar jag känna mig som mig själv men det är fortfarande lite klurigt att ha allt på engelska.
Än så länge har jag inte gjort så mycket i helgen. Läxa, skypat ,for över till Sherry och såg en film och fick använda mig av min otroligt effektiva bby bouncer. Min jazz lärare har tjatat hela veckan om bby bouncer (börja benen istället för att vicka på höften)  så vi har övat och övat på den så nu fick jag använda den utanför danssalen också. Och den fungerade hur bra som helst. Tror aldrig jag fått en bby att somna så fort! Gick på 2 min! Jag är en naturlig bby caper! 
 
I helgen har jag lyssnat på Maggios nya skiva och den är awesome!!! Var och såg Gravity idag som också var awesome! Men trots det så är mitt liv inte lika awesome utan er! Saknar er ju!  Men det är värt det, har nya vänner och mitt liv här börjar ta form bit för bit. Men mitt hem är fortfarande i Sverige och jag kommer ha en tomhet i mig  tills jag återförenas med det! 
Men om ni inte lyssnat på skivan gör det!
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0