time to get sentimental

Okey, nu är det sista dagen på 2012 och jag börjar känna mig otroligt sorgsen över vad jag inte gjort detta år.
Så nu ska jag ta en återblick på året som gått precis som alla andra.
 
Januari:
Jag kommer inte ihåg så mycket från Januari, Emelie fyllde år och jag upptäckte gifyo
Bild från Emelies födelsedag
Februari:
Februari var roligare, jag hade en spelning med Linn och Emelie. Umefolk var den månaden och jag spelade saxofon på invigningen till festivalen.
Vi hade vår första återförening med tjejerna från klassen i högstadiet. 
Jag var i Stockholm med Sara och Evelina och såg Benke Rydmans version av Svansjön och sen med andra Sarah och Linnea och såg Gavin Degraw samma vecka.
 
 
Mars:

I mars började solen skina och folket började dra sig ut ur sina vinter iden. Jag hade en kanin på den tiden. mitt Danne och Agges lag van över en massa draggen människor i Fortet (you know who you are <3 ) 
Vi hade ettornas projekt, Linnea hade designat kläderna på modevisning på Draggen. 
Went wild and crazy och gjorde en typ röd omvänd ombre liknade dip dye med håret.

Så glada var vi
Min fina Fanny the Bunny .
 
April:
Det var en bra månad, man kunde gå ute i shorts utan att frysa, åka skateboard, spela basket. Jag for till Riga med Oskars hokey lag och med Jossan. 
Nu varande treorna då tvåorna hade sitt hiphop projekt.
Kommer inte ihåg vart denna bild kommer ifrån, det är Felicias tror jag i alla fall. Men jag gissar att någon fylde år....
 
Maj:
Mitt hår var coolt i slutet av denna månad, det togs många roliga bildet med mobilcameran, kulturnatta dansade på idun (bäst av allt) osv
 
 
 
Juni:
Skolavslutning sen var cirkusen på besök, den ökända fitt kvällen hände,  också många roliga bilder på mobilen från denna månad.
 
 
 
Tim står och spelar bas och ser cool ut, men inte lika cool som krockodilen. 
 
Juli:
Jag fyllde år, jobbade dock på min födelsedag men fick en polk öl av en arbetskolega. Men i övrigt så jobbade jag mäst, förutom de dagar jag var i Umeå så var den en tråkig månad!

 
 
Augusti
Den här månaden var jag på Norrbyskär två veckor och jobbade på hotellet och gick i skolan och spelade basket, sen återhämtade jag mig.
Någons instagram bild, 
 
September:

Det blev höst och mitt hår blev svart, hmmm... vad mer gjorde jag för spännande i september. Säkert massa men jag kommer inte ihåg. Tog förlite bilder så jag har inte dem till stöd för att minnas.
 
 
Oktober:
 

Haloween, som jag ongrar att jag inte tog några bilder från, sen Jazzfestivalen, jag var på folkkök för första gången i mitt liv. Det började bli minus grader igen.... :(
 
 
November:

Det började bli jul mys på riktigt denna månad, jag tror aldrig jag träffat så många som varit så taggad på julen som jag gjorde denna månad.
 
 
 
Desember:
Jul såklart och idag är det nyår, vi hade en klassisk konsert och samma dag åkte min kusin in på akuten, jobbade julafton.
osv 
 
nu orkar jag inte skriva mer, vilket jag inte gjort de senaste typ 8 månaderna för att klockan är för mycket nu och jag vill sova! god natt 

Ser ni hur fin han är!!

Buddha är det finaste som fins! Jag ska flytta till en liten ort i Asien och bo där bara för att kunna gå förbi alla fina statyer på honom! love him
 
 

Tillbaka i Umeå

Idag har varit en fullspäckad och bra dag. Mer får ni inte veta, och förmodligen bryr sig ingen om det häller.
 
Jag varit aldelens för aktiv på instagram på senaste tiden och borde sluta med det men här är några bilder från idag.
 
Nu är det snart nyår och det som dyker upp mäst i mina tankar nu för tiden är mina nyårs löften.
 
Löften jag funderar på att ta:
1. Sluta klaga 
2. Bli en bättre vän
3. Sluta försova mig
4. Sluta ta allt förgivet
5. Sluta se allt som om det var svart och vitt
6. Bli nyttig
7. Göra saker i alla fall och sluta med "jag ska bara"
8. Bli ekonomisk
9. Sluta fuska med min vegetariska livsstil genom att äta gelatin och fisk.
10. Fara ut och resa 
 
 
 
Obs skrev detta inlägg igår men var tvungen att fundera lite till på mina nyårs löften

God jul i efterskott

Denna julafton har jag arbetat. Precis som förra julen. 
Men jag tycket om det, barnfamiljer väljer att fira jul på hotellet istället för hemma. Alla gäster är på toppen humör och man själv går runt och ler för att vara en god christmas host. Ibland fejk leendet men för det mesta är det äkta.
 
Sen har jag varit med min släkt. Även varit jultomte för småkusinerna. Jag var ingen bra tomte tror jag. Den äldsta av dem kom på att det var jag på en gång. Sen den yngsta kom på det när jag kom in igen och hade på mig samma skor som tomten. Det ångrar jag djupt, för han hade varit så gullig att han gjort ett paket åt tomten! Så nu har jag föralltid förstört hans tro på tomten! JAG ÄR DEN SÄMSTA TOMTEN I VÄRLDEN!
 
Dagen efter julafton kom mina äldre kusiner i tisdags. Hade dock jobbat den dagen så jag var inge bra sällskap. Trött som vanligt 
Men det var trevligt
 
Sen nu annandag jul var sista dagen jag jobbade för denna månad. Gästerna var bakis som fan och hotellet var lite av en röra bakom kulisserna för att personalen hade gjort som gästerna kvällen innan och supit sig redlöst fulla.
 
Men detta inägg vart långt, så nu ska jag avsluta med någon fin bild.
Hittade en på datorn på en tomte. Den kändes passande för detta inlägg
 
God fortsättning

Jul Lov!

Jag kan inte beskriva hur glad jag är att det är jul lov! Trodde det skulle blir ett lov utan arbete men jag kommer jobba 24,25,26/12. Men konstigt nog förstör det inte min julstämning! Jag är så taggad på att träffa släkten, äta julmat och att alla öppnar de presenter de fått av mig!!
Till alla er som jag inte sagt god jul åt. Eftersom det var så många man inte han träffa och krama om säger jag nu. GOD JUL!!!!!! 
Nu ska jag fara in till stan och gå på bio med min bror!! 
Puss och kram
Tänkte visa hur jag kände mig idag! Dessa 4 modes har jag!
1 neutraly happy
2 yeeeey taggad som fan
3 busig som fan
4 kines! 

Saknar att gå förbi detta citat varje dag

Detta klotter gjorde min dag ibland, jag såg det alltid när jag väntade på bussen. Gick till dansen osv. Men de tog bort det för ganska länge sedan nu och jag saknar att ha den påminnelsen.
 

Smått och gott från Instagram från denna helg

 

 
 
Denna helg har varit bra! Verket i freags och efterfest i bastun hemma hos Elin. Sen Refused i lördags! Det var fett bra, har inga bilder från det men sjukt nice!! Sen i söndags så vara jag och julklappshandlade med Wille och Henke sen julmys på kvällen! Sjukt trött idag och jag wainade som satan igår kväll på att jag var trött och fått ett litet skrapsår från Refused. (gör jag fortfarande)
Men det ska bli ett av mina nyårs löften. Sluta waina! 
 

"Vi äter kött men själva dödandet av djuren existerar inte"

Jag ligger just nu hemma och tittar på en dokumentär ióm köttindustrin. Gråter som fan, Dokumentären kan du hitta här.

Jag vill resa utomlands

Ha blommor i håret, sola på stranden dricka cola!! 
Bilden är på mig när jag är ca 6 år och är i Domenicanska republiken

Alltså vad är detta!!

GIck in på tumblur idag och blev glad över att fått ett nytt medelande. Klickar in och finner detta!!! Vad är det med världen! Blir serriöst ledsen!
 

Lagrad julmust från Systemet

 

Spontan köpte skor idag

Det var kul!

FY FAN FÖR FEBER

Så här ser jag inte ut just nu, jag är blek och sjuk och febrig och känner mig som ett uppblåst pingisboll. Men nu ska jag dansa, hejsvejsss
ps: detta inlägg är från i tisdags, men ser nu att jag inte publicerade det
 

Mer bilder från i måndags


Klassiska konserten

Vi i årskurs två på musklinjen på Midgård hade idag en klassisk konsert. Det var kul trots att det inte var den bästa förestälning man haft. 
Mer bilder kommer
 
 

Denna helg

Jag behövde en helg som denna! Har jobbat för många helger i rad och nu har jag fått ha lite kul. Var på 50 tals fest i fredag vilket var kul. Har dock inga bilder från festen.
Det är första advent idag och jag har egentligen inte gjort så mycket. Nu ska jag tända ljus och sätta på lite jul musik och läsa en bok.
 
 
Har införskaffat en ny eyeliner (tog bara sådär ett år) och nu har jag lust att gå runt och göra såhär hela tiden

RSS 2.0