Tattoo inspo

Borde verkligen sova just nu, men istället tittar jag på en massa tatueringar och taggar mig själv på att göra en tatuering. Men problemet är att jag inte vill tatuera mig bara för att göra det. Utan tatuera någonting som har betydelse. 
 

Griseknoa

Jag ska fan inte se dokumentärer om djur hålning. Jag börjar gråta och må dåligt varje gång!  Såg en kort dokumentär om två grissbröder. Fy fan! 
 

Jag skulle fan passa bra i en skräckfilm

Var uttråkad på bussen så jag tog en egobild och började redigera den. Sen slutade den upp så här:
 
 
Jag ser fan läskig ut trots att jag ler! My lips are smiling but my eyes are screaming lixom! Sen tänkte jag, fan detta skulle varit ett omslag till en skräckfilm. Så för er som söker model till skräckfilms omslag ser jag lagomt oskyldig ut för att fortfarade vara läskig. Skämt o sido 

Gender Defender

Vart rekomenderad att läsa denna roliga serien idag GENDER DEFENDER. För er som fattar sarkasm rekomenderar jag denna. 
 

Ps ska göra Medusa. Bilder från Tumblr

For Sale: Baby Shoes, Never Worn

                              -Hemingway
 
 
Söndag igen. Nu ligger jag i sängen,läser Äta Djur, har tänt ljus och har en fikabrika med te, juice, riskaka, blodapelsin och te. Ville ej lägga ut det på instagram p.g.a. att jag la ut en liknande bild nyss. Myspys med mig själv i alla fall. Är inne på Rainymood och har regnsmattret i bakgrunden på en nice konsert med Pat Metheny Group som jag lyssnar/ser på.
 

Tankarnas tankar

Vi hade en diskussion idag på engelskan och jag kom fram till att det är 4 punkter jag tänker på varje dag och mår dåligt över.
1.Genus/ jämställdighet
2. Djurens rätt/att äta djur
3.Rasism
4.Miljön

Jag borde helt seriöst inte gå och tänka på allt detta och må dåligt över det! Jag kan inte göra så mycket för allt detta som jag skulle vilja. Så jag kommer alltid må dåligt över det. Men samtidigt vill jag inte sluta bry mig, för då skulle jag vara precis som alla köttätande miljöförstörande sverigedemokrater. (nu är väll inte alla SDare köttätande miljöförstörare)
Fan SD står för allt jag ogillar!

blogga från mobilen

Nu har jag bättre möjlighet att blogga från mobilen så förhoppningsvis blir jag bättre på att vara aktiv på bloggen. Idag vart jag "sjuk" så det ända värda jag gjort är att träna. Älskar att vakna när solen är uppe. En månad kvar tills det blir ens vardag. Tagga! !!


Snapchat

Har nu skaffat snapchat, eller har den nu nedladdad på mobilen hela tiden. Min förra mobil hade litet minne så jag raderade och laddande ner snapchat om vartannat. Men ebbakohl heter jag där i alla fall. 
För er som inte har det, skaffa det. Det är kul.
Jag bjuder på en bild av en katt som ser ganska oskyldig ut och söt osv. Men katten klöste mig på magen och i ansiktet. Plus att den säkert hade rabies eftersom den bor i Egypten!!
 
 
 

Rolig familj jag träffade på i egypten

Alltsåå!! Denna familj hade varit nog rolig med en mamma med hokeyfrilla, men den har också matchande t-shirts och en pappa som går runt med en pinne! Haha garvar så mycket år lilla tjejen som går catwalk! Vad kan gå mer fel i en bild!!! 

Back in school

Nu är det första skol veckan och jag har en ny mobil. Känner mig frånkopplad från omvärden och töntig med hur mycket jag använder den. Men vad ska jag göra. Den äger, har bästa kameran!!


Söndag

Denna söndag har jag inte lämnat sängen många minuter. Ligger fortfarande i sängen och har inga planer på att stiga upp. Älskar söndagar

 
Detta är penis maneten, en rolig varelse som existerar på vår planet
 

Egypten

Jag har varit i Egypten nu i en vecka. Därför jag inte bloggat. Men jag tänkte i alla fall visa någon fin bild innan jag far in till Umeå ikväll. Har dock bara 9 minuter på mig innan jag ska fara! 


Så blek var jag första dagen


 
 
 
Kul historia bakom denna bild, han satt och rökte vattenpipa ensam i en grend och när vi gick förbi sa han "welecom to Alaska" flummig som fan. Sen bestämde jag mig för att sätta mig brevid honom och snacka sen ville han vara med på en bild.

RSS 2.0