Frågestund

Än så länge har jag inte pratat så mycket om personerna här. Eller mycket över huvud taget på den senaste tiden. Men jag tänkte göra en liten uppdate om hur livet i USA är.
Jag har turen att går på en väldigt liberal skola där de flästa är femenister ,demokrater, många är ateister och ingen (vad jag vet) är rasistisk eller homofobisk. 
Men då är det ju bara ett problem. Femenisterna här är fortfarande inte rikigt på samma nivå som vi är i Sverige. De har fortfarande än lång väg att gå. Nu kan jag inte prata om alla men de få jag har diskuterat med har fortfarande varit väldigt konservativa jämfört med mig. Men jag gör mitt bästa i att beräta det jag vet och än så länge har alla gått ur de diskutionerna mer femenistisk än vad de var innan. Förutom min super awesoma lärare som är super liberal och femenistisk. (påminner om Karin Högström för er på Midgård som vet vem hon är)
Och deras "liberala" demokrater är fortfarande långt åt höger. Men samma sak som åvan så gör jag mitt bästa för att sprida liberala tankar.
Men när det kommer till sex och giftemål så vill de fleste tjejer vänta till efter giftemål och bara själva grejen med sex ses som en skamlig grej. Framförallt för tjejer. Killar här har ingen uppfattning om tjejers kroppar. Hade ärligt talat ett samtal med en idiot som frågade om tjejer onanerade? om tjejer var kåta när de inte var fulla? osv SJUKT!
Finns många fördommar som blir till sanning här men jag är även glatt överaskad av många. Den unga generationen kommer föra med sig någonting bättre när det är deras tur att styra samhället.
 
Vad mer? Långdistans förhållade går bra, det är jobbigt men det går fortfarande bra. Skolan är lätt, behöver knappt plugga för att få A. Men dock är närvaro en del av betyget så det suger.
 
Men jag vill också sätta igång en frågestund. Jag vet inte riktigt vad ni vill veta så FRÅGA PÅ så ska jag svara så gått jag kan.  
 
Frågis frågosar!

RSS 2.0