Två månader har gått

Två månader har nu gått och livet är enklare.  Hallowen börjar närma sig och det är verkligen inte samma sak som hemma i Sverige. Alla husen har hallowen dekorationer och haunted houses finns överallt i staden. Igår var jag på ett område med Haunted houses och det var fett. Det fanns 4 hus man kunde gå in i med skådespelare som var superduktiga. Speciallefterterna var superhäftiga också. Ena huset fick man 3D glasögon innan man gick in i hoset vilket gjorde att sminket på skådespelarna såg verkligt ut och de hade 3d effekter överallt på väggarna. Men gick igenom en snurrande hall vilket gjorde att man tappade balanden helt och trodde att man började snurra. Trots att det bara var väggarna som snurrade. 
De jag gick med vart rädda ett antal gånger så det var kul, trodde det skulle blir tråkigt och att de inte skulle bli rädda. 
 

Hold

 

Handen i fickan fast jag bryr mig

 
Första veckan är klar och min kropp är helt utmattad! Föreställ er att ha sommarlov från juni till oktober och sen hoppa in i ett liv där du förväntas vara i toppform och dansa och prestera ditt bästa tre timmar om dagen. Låt oss säga att de första dagarna gick inte som jag ville att de skulle gå. Men nu börjar jag känna mig som mig själv men det är fortfarande lite klurigt att ha allt på engelska.
Än så länge har jag inte gjort så mycket i helgen. Läxa, skypat ,for över till Sherry och såg en film och fick använda mig av min otroligt effektiva bby bouncer. Min jazz lärare har tjatat hela veckan om bby bouncer (börja benen istället för att vicka på höften)  så vi har övat och övat på den så nu fick jag använda den utanför danssalen också. Och den fungerade hur bra som helst. Tror aldrig jag fått en bby att somna så fort! Gick på 2 min! Jag är en naturlig bby caper! 
 
I helgen har jag lyssnat på Maggios nya skiva och den är awesome!!! Var och såg Gravity idag som också var awesome! Men trots det så är mitt liv inte lika awesome utan er! Saknar er ju!  Men det är värt det, har nya vänner och mitt liv här börjar ta form bit för bit. Men mitt hem är fortfarande i Sverige och jag kommer ha en tomhet i mig  tills jag återförenas med det! 
Men om ni inte lyssnat på skivan gör det!
 

Saint Paul Conservatory For Performing Artists

De senaste veckan har livet gär varit lite fullt så jag har inte hunnit blogga någonting. För jag har börjat skolan! Weey! (och nej, det är inte ett ironiskt 'weey') Skolan är jättebra, folket här påminner om midgårdsfolket så jag känner mig som hemma. Men ända skillnaden är att främlingar kommer fram och hälsar på dig och ibland kan man höra någon person från andra sidan rummet skrika "Eey I like your shoes" Vet inte hur jag ska reagera i sådana situationer. Men det är bara att lee och tacka :)
Varje dag består nu av dans så det är awesome!!!!! Skillnaden mellan svenska danslektioner och amerikanska är inte så stora förutom att allt är på ett annat språk. Men de räknar anorlunda! eller inte alls. Men det kommer jag lära mig tillslut. 
Sen var jag på homecoming!! Det ända jag har att säga är OMG!!!!!!!! tjejerna vet hur man skakar rumpa! och har inga problem med att göra det mitt på dansgolvet mot en killes skrev! Det var verkligen som dry humping mitt bland alla!!!!! Jag är chokad! Men det var inte med min skola, utan gick dit som 'dejt'! Men det var kul. Homecoming game var mer än social grej än att titta på sport. Vilket i stort sätt alla deras matcher här är. Alla kommer för att prata med folk och inte för att de är intreserade av sport.
 
Byggnaden min skola ligger i.  (mitt i centrala downtown Saint Paul)

RSS 2.0