Saint Paul Conservatory For Performing Artists

De senaste veckan har livet gär varit lite fullt så jag har inte hunnit blogga någonting. För jag har börjat skolan! Weey! (och nej, det är inte ett ironiskt 'weey') Skolan är jättebra, folket här påminner om midgårdsfolket så jag känner mig som hemma. Men ända skillnaden är att främlingar kommer fram och hälsar på dig och ibland kan man höra någon person från andra sidan rummet skrika "Eey I like your shoes" Vet inte hur jag ska reagera i sådana situationer. Men det är bara att lee och tacka :)
Varje dag består nu av dans så det är awesome!!!!! Skillnaden mellan svenska danslektioner och amerikanska är inte så stora förutom att allt är på ett annat språk. Men de räknar anorlunda! eller inte alls. Men det kommer jag lära mig tillslut. 
Sen var jag på homecoming!! Det ända jag har att säga är OMG!!!!!!!! tjejerna vet hur man skakar rumpa! och har inga problem med att göra det mitt på dansgolvet mot en killes skrev! Det var verkligen som dry humping mitt bland alla!!!!! Jag är chokad! Men det var inte med min skola, utan gick dit som 'dejt'! Men det var kul. Homecoming game var mer än social grej än att titta på sport. Vilket i stort sätt alla deras matcher här är. Alla kommer för att prata med folk och inte för att de är intreserade av sport.
 
Byggnaden min skola ligger i.  (mitt i centrala downtown Saint Paul)

Kommentarer
Postat av: felle!

fasen vad du verkar har de bra. saknar dig sjukt mycket!!!

2013-10-05 @ 11:33:07

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0