Fair ground!
 
 
 
Denna vecka har vi haft två rapp konserter som har varit feta! Vi har fått arbeta med Cleo, Mofeta, Promoe, Train Spoters och Broder John och Friman. 
Vill bara säga bra jobbat och tack till alla som var med!!! 
 

Fredag

Prince på vinyl
Är så otroligt kelsjuk!!! Har varit det hela veckan!!! Men orkar inte göra någonting, vill ingen vara med mig och göra ingenting. Bara chilla och gosa! 
 

tisdag

Bra dag igår. Hiphop hela dagen sen dams efter skolan. Sen middag och häng på Skarinska. Hiphop uppträdanden hela kvällen och sen en sväng till Hamnis för att kolla på när Saga och Elin uppträdde och tillbaka. AWESOME! !!LÖrdag

Pece out! Nu är det helg!

Jag ringer mina bröder

Av Jonas  Hassen Khemiri

Otroligt bra författare och retoriker! Såg Khemiris  pjäs Jag ringer mina bröder igår och den var jätte bra. 
Sen efter teatern kunde man hänga på Costas på eftersnack. Som många säkert vet skrev han nyligen en artikel i DN som heter Bästa Beatrice Ask som jag verkligen rekomenderar att läsa om ni inte gjort det. Khemiri läste upp denna artikel själv med sina ord och sin betoning på den och det var ofantligt mycket bättre än att läsa den själv.
 

Smärta är det bästa sättet att förstöra vardagen på!

 
Ont överallt! Sträckte nacken och högra axeln på dansen igår plus atthuvudet bultar. Så jag for till skolan och for hem igen på en gång. Klarade det inte! 

Internationella kvinnodagen

Den firades både i fredags diverse med aktiviterer och igår genom att se Fack it!! Vilket va en superbra föreställnig! 
 

Vill sova till föralltid


har nu piercat medusa

RSS 2.0