JUL IGEn

DAGS ATT BÖRJA PYNTA!!
 
 
 

Gubbarna i mitt hus!

Kom hem och fan dessa IT gubbar hemma. Ask the ninja IT gubbe!
 
 

Time to kick this cold!

Nu är jag less på att vara förkyld och vill bli frisk. Imorgon är det solistkonsert och jag rekomenderar alla att fara dit, jag tror det kommer bli bra. Jag ska spela gitarr och sjunga och det kommer bli nice.
Det är otroligt mycket som händer på Midgård just nu, treornas projekt kommer snart, solistkonserten imorgon, klassiska konserten nästa vecka. 
Jag rekomenderar verkligen treornas projekt, det brukar bara awesome!!
 

Lite gott och blandat från Instagram

      
 
        
 
      
 
 

Marry Christmas

Nu vill jag säga adjö till den vackra hösen som egentligen varit över rätt länge, men nu är det i alla fall dags för jul och lucia.
Planerna på mitt livs bästa jul är redan igång. Höstljus som hade invingning idag fick mig verklige ni jul modet. Hela SF parken var fylld av ljuslyktor och att sitta inne på cafestationen men en massa människor som man både käne och som var helt främmande var det mysigaste.
Så ADJÖ HÖST och HEJ VINTER (men det kan gärna förbli varmt ett tag till)
 
 
 

Hej

Denna lovliga dam säger hej till er en vintrig dag som denna.  Bedriver just nu tiden på balettakademin som vanligt, ny koreografi på dansen, den är awesome. 
Inge mer...
 
dag
 

City Back Packers- Stockholm

En rekomendation för fattiga studenter, detta ställe kostar vanligtvis 280 kr per natt, finns i centrala Stockholm ca 300 meter från Drottninggatan. Det finns ett kök så man behöver inte gå ut och äta på dyra resturanger, plus att gratis makaroner finns så om man bor där en kortare tid kan man överleva på det. Deras hemsida finns här
 
 

Skyfall

 
Idag for jag med min familj för att se senaste James Bond filmen på bio. Hade förberätt oss med godis läsk och popcorn. Men mitt under filmen slutar lampan att fungera. Så skärmen blir svart men man kan fortfarande höra allt som händer i filmen! Sämst!!! Sämsta bion någonsin, men efter att de spolat tillbaka två tre gånger så att vi fick se samma scen ett antal gånger så gick resten av filmen bra. Men det är fortfarande ca 30 sekunder jag inte sett och jag kan inte sluta fundera på den. Det var en viss person (ska inte nämna vem för er som inte sett den) som antingen dog eller överlevde. Men jag får väll veta det nästa gång jag ser filmen.
Stort pluss är Adels låt till filmen. Awesome
 
 
 
'

"A man is but the product of his thoughts. What he thinks, he becomes"

Tänk er att vara lika awesome som Gandhi! Jag sitter just nu och ser en film baserad på hans liv och det får en verkligen att ta avstån från sitt eget liv och titta vad man har åstakommit. Jag har inte åstakommit ett piss, vilket gör mig upprörd, och kan därför inte hålla med om Gandhis citat ovan. Jag tänker att jag ska göra en massa saker, bli miljövänlig, fara på vplontärresor till Afrika/Asien och rädda liv. Men än så länge har jag inte gjort ett piss. Vem vet om de drömmarna äns kommer vara kvar om 10 år när jag är klar med alla mina studier. Tänk om jag då vill leva mitt liv ifred och på en och samma plats.
Man ska inte skjuta upp saker bara för att man kan göra dem imorgon, för imorgon kan man vara en helt annan människa. 
 
 
Men nu tänkte jag tipsa om en fantastisk bra dans man kan fara och se på dansens hus i Stockholm. Jag var och såg den första rundan de framförde den och nu i desember har den ny premiär. Jag funderar själv på att fara och se den igen. Den är koreograferad av Fredrik Rydman, föredetta medlem i Bounce. Han själv dansar inte men den gången jag var och såg den fick jag en glad överaskning när jag såg att han hade hoppat in för någon annan av okänd anledning.
Mer skryt om den är att förutom de klassiska låtarna komposerad av Tjajkovskij har artister som Salem al Fakir, Adiam Dymott och Moneybrother skrivit musiken. 
 
 

Önskar jag var en miljö nörd

 
Jag är inte så bra på att vara miljövänlig, jag önskar att jag var det men jag är för inneboende i mina vanor. Men ett steg i taget. Äter inte kött så det är bra för miljön, åker buss för det mästa, försöker att återvinna (går inte så bra) men allt papper hamnar då på rätt ställe. 
Nu jobbar vi med miljön på skolan och jag har alltid lika dåligt samvete när jag går ifrån de lektionerna. 
Det ska bli ett nyårs löfte för mig.

Idag övervägde jag att juldekorera mitt rum!! TAGGA JUL 2012!!!

Babypix

 

Jag och min bror

Gillade hokey även som litenMin kusin

 
Min andra kusin
Min morbrors hund - hund bebby
 
 
Jag, bror och farfar (även kallad jultomten)
 

RSS 2.0