Gick på en promenad idag

Är i stugan och här är det jätte vekert, blev arg på regnmolnen dock

En vecka kvar sen två veckor till

Jobbarjobbar och jobbar nu och sen jobbar jag två veckor till TAGGA SOM FAN
 

Händer inte så mycket här...

Jag och Elin chillade på stranden ett tag
 
Monika bjöd mig på polsk öl
 
For ner till Umeå och var med finaste Fanny, Lisa och Hanna på cafe
 
Och var med Da Victor Le Sten och Tora

födelsedag

Igår fyllde jag 17 år. Jag hade en jätte bra dag. Alla uppvaktade mig sen fick jag träffa en saknad vän. Jag har fått lite presenter. Men jag har inte riktigt firat lig än. Jag har en present jag ska få av föräldrarna som jag måste bestämma. Jag är lite inne på en ny mobil, men jag tänker använda denna tills den går i graven.
Men Linn var söt och kom förbi oh låmnade av sin present sen gav Fanny och Lisa mig fika på Mekka. Gull ungar:)

Farmors Klocka

Här är presenten jag fick från farfar, superduper fiiiin

Instagram

 
 
 
 
 
 
 

första presenten

Idag var jag och hälsade på min farfar med familjen. Eftersom det snart är min födelsedag så gav han mig min present idag.
Det var den vackraste klockan jag sätt. Den tillhöde min farmor när hon levde. Hon jobbade som sjuksköterska så hon fick en klocka att ha runt halsen.
Den har en otroligt lång kedja. Farfar berättade att någon hade frågat varför den var det, och när man jobbar som sjuksköterska var man tvungen att kunna hålla den i handen för att kolla pulsen.
Så den är riktigt gammal och utsidan är lite sliten, men insidan har den visare och dekorationer i guld och är bara jätte vacker.
Jag blev otroligt rörd att han gav den klockan till mig.

Har ingen bild men när jag har det ska ni få se den

Lagar middag för mig och morfar

Idag är morfar på besök och jag lagar oss en middag av vad jag har hemma. Quornfileér med grönpepparsås med pommes och kanske en sallad. Får se om jag orkar.
Men han for ut så jag kommer få äta ensam, min morfar är ute en lördag medan jag sitter inne. Men jag ska kanske på dejt ikväll!!

Varför händer det så sällan i Sverige att man blir bjuden på dejt?
Jag menar, om någon finner en annan människa attraktiv ska man väll gå fram och prata med den och varför inte be om nummer eller bjuda på dejt?
Det är första gången det händer för mig och det är så mycket simplare än att man måste ha minst en gemensam bekant.
Men det är väll våran kultur här i Sverige, vi är kalla. Eller inte kalla men vi har vårt personliga utrymme som man inte får bryta.
Jag ska flytta någonstans där det inte är så.
Kanske Uppsala.

Spiedalaj

Jag har en massa polaker på mitt jobb och idag har jag hängt med Monika efter jobbet, vi utbytter språk. Jag lär henne och hennes vänner svenska och de lär mig polska!
Jag kommer kunna det flytande i slutet av sommaren om de fortsätter prata polska när jag är med, för då måste jag lära mig det för att förstå vad de säger.
 
fajna dupa på er alla
(det betyder snygg rumpa)
 

Otursdag??

Idag har varit en toppen jag dag! Började dock med en otroligt morgon trött mig. Två killar har frågat om mitt nummer idag och jag har fått otroligt många komplimanger! En kille var dock ganska gammal och jag tror han var full men jag tog det som en komplimang.

Det bästa med att jobba på ett hotell är att man får gratis tillgång till gym och spa. Så idag utnyttjade jag det och for till gymmet för att senare sitta i bastun.
 
 
 Trött och svettig tjej på väg in i bastun!! Såååå skönt!

Second hand

Idag efter jobbet for jag och handlade igen på Kupan i Lycksele. Det är så otroligt roligt att fara dit! ett plag för typ 13 kr!!!! Plus att det finns jätte mycket kläder eftersom näsan ingen handlar på second hand. I alla fall inte ungdommarna, till skillnad från i Umeå där alla gör det.

Så allt som allt har jag handlat, ett par gråa hängselshorts, en marinblå tjol av längre modell, en gammal Reabook t-shirt, stickad tröja, virkad topp och en vanlig svart kofta!! och allt det för under en hundralapp!!!! :D :D det gör oss fattiga studenter lyckliga!!

Back to Lycksele

Jag han aldrig uppdatera att jag var tillbaka i Umeå (försökte hålla lite låg profil) men nu sitter jag i alla fall på bussen på väg tillbaka till verkligheten.
Har haft tre underbara dagar i Umeå och är nu pigg och glad och redo att vara ensam i ännu en vecka.
Jag börjar finna den här inre friden som jag inte haft förut, Att jag är nöjd att bara vara med mig själv och det känns jätte bra.
Imorgon ska jag upp tidigt och atrbet!!! Hane gött

RSS 2.0